StartsidaOm mig / kontaktMitt företagArbetsmöjligheterMina böckerKurser mm.
Om mig / kontakt

 

 


Jag heter Karin Glaad-Björding och är bla. fritidspedagog, speciallärare, beröringspedagog, instruktör i spädbarns- barn- och ungdoms-massage, läromedelsförfattare samt certifierad NLP Practitioner.

Vidare är jag massör i Taktil Stimulering, ger healing (reiki), håller kurser och föredrag (tex. på förskolor / skolor / gentemot anhörigvårdare / olika personalkategorier som arbetar med människor) You name it!

Kurserna / föredragen kan handla om massage, beröring, avslappning, visualisering, återhämtning, utbrändhet. Och de anpassas efter era önskemål. Se vidare under kurser / föreläsningar.

Jag arbetar också med fantastiska Aloe Vera produkter. Såväl som återförsäljare som nätverkare/teambyggare. Som nätverkare coachar jag andra så att de ska få möjlighet att nå sina mål. Vill du få möjligheten? - ta dig en titt under arbetsmöjligheter! 

Bara hör av dig med frågor / undringar. För prisuppgifter / offerter etc.
Kontakt: 
Tel: 0708 - 47 01 93    mail: idun.friskvard@live.se

"Mot det otroliga - det möjliga - om du inte har någonting emot det."

Jag har arbetat med människor i alla åldrar och på alla utvecklingsnivåer.

Inom barnomsorgen i utvidgad syskongrupp (1 - 10 år). Utvidgat fritidshem integrerat på grundskola(7 - 12 år). Renodlat fritidshem - som föreståndare samt som biträdande områdesföreståndare. Utbildade dagbarnvårdare i "förskolans ped. roll".

Som speciallärare arbetade jag i "specialklass", träningsklass samt i grundsär. På grundskola med individintegrerade elever samt med stöd för andra elever i svenska, matte och engelska. Jag gav elever i "lilla klassen" avslappningsmassage i samråd med deras föräldrar. Jag hade lektioner med avslappning, visualiseringsövningar, kompismassage och taktila lekar varje vecka i olika klasser åk. 1- 5.   I åk. 9 har jag undervisat i barnkunskap (medan detta fortfarande var ett ämne).
Jag har under flera år arbetat, och arbetar, med invandrarkvinnor (11 nationaliteter och 4 olika religionsinriktningar) i svenska och hälsa.

Jag har personlig erfarenhet av vad som händer när vi inte lyssnar till kroppens signaler om att nu är det för mycket. Vad som händer när vi bara kör på och hur vi kan komma tillrätta med det.

Resan kan vara såväl lång som svår men även mycket lärorik!

"Ta dig inte fram fortare genom livet än vad din skyddsängel kan flyga."

 

StartsidaOm mig / kontaktMitt företagArbetsmöjligheterMina böckerKurser mm.